Doma

Doma

399,90 €
Na zalogi ni dovolj izdelkov

Gear S3 ima videz in daje občutek ure visokega razreda. Le zasučete obroč in pametna ura vam spremeni življenje na bolje s svojimi naprednimi funkcijami – od vgrajenega GPS in zvočnika do neposrednega dostopa do vseh aplikacij, ki jih potrebujete. Izdelana je za to, da jo lahko več dni uporabljate brez povezave s telefonom ali polnjenja. Z uro Gear S3 Classic se počutite svobodni.

8,90 €
Na zalogi ni dovolj izdelkov

Forever tripod stojalo z držalom za pametne telefone in fotoaparate. Kroglični zglobi omogočajo nastavitev stojala v različnih smereh zvijanje ali raztezanje noge omogoča, da ostane izdelek nenadomestljiv na neravnih grbinastih površinah, na ceveh kot tudi na vejah in ograjah. Gumirani obroči in noge zagotavljajo stabilnost na gladkih in spolzkih površinah.

44,99 €
Na zalogi ni dovolj izdelkov

LED žarnica + WI-FI ojačevalnik.

Prvi WI-FI ojačevalnik na svetu, ki ga vsebuje LED žarnica.

Z vsako žarnico, ki jo boste povezali, se vam poveča obseg vašega WI-FI signala. Več žarnic na več mestih za vas pomeni užitek v vsebinah kjerkoli in brez počasne hitrosti interneta. In ne pozabite, LED žarnica Boost je prav tako odlična za osvetlitev vaših prostorov.

49,98 €
199,90 € -75%
Na zalogi ni dovolj izdelkov

Sledite svoje najdražje z najmanjšo GPS napravo Trax.

Trax je GPS naprava, ki vam omogoča, da preko mobilne aplikacije ali računalnika najdete svoje otroke in hišne ljubljenčke. Je pameten, cenovno dostopen in enostaven za uporabo.

V ceno vključen dvoleten prenos podatkov v 33 državah.