Filtriraj po

Proizvajalec
več manj
Tip telefona
več manj
Cena
24 260
Barve
več manj

Doma

Mobiteli

24,90 €
Na zalogi

Wiko telefon Lubi 4 črn. Vedno na dosegu roke in vse kar potrebujete zagotavlja mobilnik Lubi 4. Majhen in priročen, katerega lahko pospravite v žep ali torbo. Možnost razširitve notranjega pomnilnika do 32GB z microSD kartico.

249,00 €
Dobavljivo v roku 2 - 5 delovnih dni

LG Wine Smart združuje priljubljeno obliko na preklop, enostaven zaslon na dotik in funkcionalnosti pametnega telefona. Ima operacijski sistem Android, ki podpira najnovejše aplikacije, veliko fizično numerično tipkovnico in tipke za hiter dostop. Funkcija LG Safety Care pa v nujnih primerih omogoča samodejno pošiljanje opozoril in lokacije telefona izbranim kontaktom.

99,90 €
Na zalogi

Pametni telefon Wiko Rainbow Jam ima 8 MP HD kamero in 5" HD  zaslon. Vse skupaj deluje na procesorju z štirimi jedri in frekvenco 1.3 GHz, ki ga podpira 1 GB pomnilnika. Za shranjevanje vam bo na voljo 8GB pomnilnika, v kolikor vam to ne bo dovolj lahko pomnilnik razširite do 64 GB z uporabo microSD kartice. Poleg vseh lastnosti je tukaj tudi na voljo uporaba dveh SIM kartic hkrati.

140,00 €
Dobavljivo v roku 2 - 5 delovnih dni

Wiko GSM telefon Robby

GSM telefon Wiko Robby se ponaša s 4 – jedrnim procesorjem ter 1 GB delovnega pomnilnika. Njegov zadnji fotoaparat ima zmogljivost 8 MP, za dovolj prostora po poskrbi notranji pomnilnik s 16 GB prostora.

69,99 €

NOA GSM telefon Loop, črn

GSM telefon NOA Loop je pametni telefon z nizko ceno, a hkrati z naprednimi lastnostmi, kot so GPS, Bluetooth, WiFi in še mnogo več. Ponaša se z 5 MP kamero, ima 1 GB delovnega pomnilnika in 8 GB prostor za shranjevanje, ki ga lahko razširite tudi z MicroSD kartico.

79,00 €

NOA GSM telefon Next, črn

GSM telefon NOA Next je pametni telefon z nizko ceno, a hkrati z naprednimi lastnostmi, kot so GPS, Bluetooth, WiFi in še mnogo več. Ponaša se z 8 MP kamero, ima 1 GB delovnega pomnilnika in 8 GB prostor za shranjevanje, ki ga lahko razširite tudi z MicroSD kartico.