Filtriraj po

Proizvajalec naprave
več manj
Model telefona
več manj
Kategorija
več manj
Cena
7 500
Barve
več manj

Doma

Xiaomi

Mobiteli

149,99 €
199,990001 € −25%
Ni na zalogi

Več zaslona, več vsebin za ogled. Pripravite se ponesti izkušnjo gledanja vsebin na povsem novo raven. Galaxy J4+ odlikuje dramatični 152,6-milimetrski (6-palčni) HD+ brezkončni zaslon z optimiziranim razmerjem vidne površine 18,5 : 9. Zahvaljujoč njegovi tanki obliki in zanemarljivi teži pa boste lahko bolj udobno gledali svoje najljubše vsebine. Zaslonka, ki se premika po potrebi. Zahvaljujoč visoki ločljivosti dvojnih glavnih kamer s 13 MP (F1,9) in prednje kamere s 5 MP, vam Galaxy J4+ zagotavlja večjo samozavest pri ustvarjanju fotografij. Plavajoči gumb zaslonke snemanje poenostavi tako, da vam omogoča sprostitev zaslonke kjer koli na zaslonu. 32 GB pomnilnika pa poskrbi za zadostni prostora za vaše slike in aplikacije.

195,19 €
Ni na zalogi

Mobilni aparat Xiaomi Redmi Note 4X ima 32 GB notranjega pomnilnika, ponaša se z osemjedrnim 2,0 GHz procesor s 3 GB RAM delovnega pomnilnika.
Ima odlični fotoaparat zmogljiv kar 13 MP zadnja kamera ter sprednja 5 MP. 
Je odlična kombinacija ugodne cene ter odličnih specifikacij. Zaradi velikosti pa je primeren tudi za poslovne uporabnike in tiste ki si želijo mobilnike z večjim zaslonom.

69,99 €
Ni na zalogi

NOA GSM telefon Loop, črn

GSM telefon NOA Loop je pametni telefon z nizko ceno, a hkrati z naprednimi lastnostmi, kot so GPS, Bluetooth, WiFi in še mnogo več. Ponaša se z 5 MP kamero, ima 1 GB delovnega pomnilnika in 8 GB prostor za shranjevanje, ki ga lahko razširite tudi z MicroSD kartico.

79,00 €
Ni na zalogi

NOA GSM telefon Next, črn

GSM telefon NOA Next je pametni telefon z nizko ceno, a hkrati z naprednimi lastnostmi, kot so GPS, Bluetooth, WiFi in še mnogo več. Ponaša se z 8 MP kamero, ima 1 GB delovnega pomnilnika in 8 GB prostor za shranjevanje, ki ga lahko razširite tudi z MicroSD kartico.

99,90 €
Na zalogi

Pametni telefon Wiko Rainbow Jam ima 8 MP HD kamero in 5" HD  zaslon. Vse skupaj deluje na procesorju z štirimi jedri in frekvenco 1.3 GHz, ki ga podpira 1 GB pomnilnika. Za shranjevanje vam bo na voljo 8GB pomnilnika, v kolikor vam to ne bo dovolj lahko pomnilnik razširite do 64 GB z uporabo microSD kartice. Poleg vseh lastnosti je tukaj tudi na voljo uporaba dveh SIM kartic hkrati.

249,00 €
Ni na zalogi

LG Wine Smart združuje priljubljeno obliko na preklop, enostaven zaslon na dotik in funkcionalnosti pametnega telefona. Ima operacijski sistem Android, ki podpira najnovejše aplikacije, veliko fizično numerično tipkovnico in tipke za hiter dostop. Funkcija LG Safety Care pa v nujnih primerih omogoča samodejno pošiljanje opozoril in lokacije telefona izbranim kontaktom.