ACME PAMA BLUETOOTH FITNESS URA črna

ACME PAMA BLUETOOTH FITNESS URA črna

Pametna ura zapestnica lahko spremeni vaše življenje. Z nošenjem lahko poenostavite in nadzorujete vaše aktivnosti. Ta pametna zapestnica ima veliko uporabnih funkcij in je lahko vaš osebni fitnes trener, ki vas nadzira in vam prikazuje veliko pomembnih podatkov, ki bodo ključni za vaše boljše počutje.

34,99 €
Z davkom
  • Črna
Na zalogi ni dovolj izdelkov
  • 100% VAREN NAKUP 100% VAREN NAKUP
  • BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 100€ BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 100€
  • 13 LET POSLOVANJA, 5 PREVZEMNIH MEST 13 LET POSLOVANJA, 5 PREVZEMNIH MEST

Pametna ura zapestnica lahko spremeni vaše življenje. Z nošenjem lahko poenostavite in nadzorujete vaše aktivnosti. Ta pametna zapestnica ima veliko uporabnih funkcij in je lahko vaš osebni fitnes trener, ki vas nadzira in vam prikazuje veliko pomembnih podatkov, ki bodo ključni za vaše boljše počutje. Zapestnica ima pedometer - šteje korake, prikazuje opravljeno razdaljo in porabljene kalorije. Opozarja vas tudi o tem kdaj vas kdo kliče oziroma da ste dobili sporočilo. Z Anti-lost alarmom vas lahko zapestnica tudi obvesti če ste telefon kje pozabili, oziroma vas opozori ko se od telefona preveč oddaljite. Vse te funkcije se prikažejo na LED displayu. LCD je v stanju pripravljenosti ugasnjen in se aktivira s pritiskom na gumb ali s preprostim gibom v zapestju

Pama pametna ura, zapestnica, za aktivne se breko bluetooth tehnologije poveže z vašim telefonom, združljiva je z napravami Android in Apple.

Baterija  v stanju pripravljenosti izdrži več kot 7 dni, nato pa jo lahko s pirloženim polnilnim kablom ponovno napolnete.

 

Vse funkcije pa so grafično prikazane tudi na aplikaciji na vašem telefonu. Poleg vseh naštetih funkcij beleži tudi kako dolgo in dobro ste spali, le to pa lahko vidite na vaši aplikaciji.

 

LED ekran
Prikazuje uro in datum, korake, kalorije, razdaljo, čas spanja, in tako naprej
Pedometer
Šteje vaše korake
Sleep tracker
vam prikazuje povprečje ur prespanih noči, trdno in slabo spanje, beleži vam koliko koliko časa ste spali in bili pokonci.
Call & message notification
zapestnica vas lahko obvešča o prejetih sporočilih in klicih
Anti-lost alarm
vas obvešča če imate telefon pri sebi
Compatible with Android, iOS
zapestnico lahko uporabljate na vseh vaših pametnih napravah
More useful functions
poišči vaš telefon, alarm za sedenje, alarm, kamera (z gumbom na zapestnici lahko sprožite slikanje na vašem telefonu).

 

Garancija 2 leti.

4770070877791
Nov izdelek
4770070877791