fbpx

Pravilnik o piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih strežnik pošlje spletnemu brskalniku, spletna stran pa jih nato shrani na uporabnikov računalnik ali pametno napravo.

Piškotki nam omogočajo, da vam lahko omogočimo čim boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani.

Obstajajo različne vrste piškotkov. Nekateri piškotki prihajajo neposredno z naše spletne strani – »lastni piškotki«, nekateri piškotki prihajajo iz tretjih strani, ki se naložijo na naši spletni strani – »piškotki od drugod«.

Piškotki so lahko na vaši napravi ali brskalniku shranjeni različno dolgo. Sejni piškotki so iz vašega računalnika ali naprave izbrisani takoj, ko zaprete brskalnik. Trajni piškotki ostanejo shranjeni na vašem računalniku ali napravi dokler jih ne izbrišete ali dokler ne poteče njihov čas veljavnosti.

    • NUJNI PIŠKOTKI – ti piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.
    • ANALITIČNI PIŠKOTKI – ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.
    • OGLAŠEVALSKI PIŠKOTKI – namenjeni so sledenju obiskovalcev po spletu. Namenjen je prikazu oglasa, relevantnega za posameznega uporabnika.
    • PIŠKOTKI DRUŽBENIH OMREŽIJ – piškotki za družbena omrežja omogočajo deljenje vsebine spletne strani na nekaterih družbenih omrežjih. Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani.

Na naši spletni strani uporabljamo Google Analytics za vodenje statistike obiskanosti naše spletne strani. Google ima svoj pravilnik zasebnosti, ki si ga lahko ogledate tukaj. Če želite blokirati njihove piškotke obiščite Google Analytics opt-out stran.

NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Obiskovalec spletne strani lahko spremeni in prilagodi rabo piškotkov v posameznih spletnih brskalnikih. Privzete nastavitve v večini brskalnikov zahtevajo dovoljenje za uporabo piškotkov. Če želite, lahko v svojem spletnem brskalniku blokirate naše piškotke. Opozarjamo vas, da zaradi blokiranja piškotkov spletna stran ne bo delovala pravilno ali enako učinkovito.

Spodaj so povezave do nekaterih spletnih brskalnikov, kjer lahko prilagodite rabo piškotkov:

Poleg tega uporabljamo Kontaktne podatke za:

– Komunikacijo z vami.

– Nadzor tveganja ali preprečevanja goljufij v zvezi z našimi storitvami.

– Z vašim dovoljenjem vam posredujemo ali oglašujemo naše produkte ali storitve.

Podatke o napravi, ki jih zbiramo, uporabljamo za preprečevanje potencialnih goljufij (predvsem vaš IP naslov) in za izboljšavo in optimizacijo Spletne strani (na primer, z ustvarjanjem analitike, kako obiskovalec brska po Spletni strani in za vrednotenje naših oglaševalskih kampanj).

S KOM DELIMO OSEBNE PODATKE

Da bi bolje razumeli, kako obiskovalci uporabljajo našo Spletno stran, uporabljamo Google Analytics – za več informacij obiščite stran Piškotki.
Vaše podatke lahko delimo v primeru zahtevka s strani pristojnih pravnih organov ali organov pregona in po potrebi za določene pravne postopke in preiskave itd.

VAŠE PRAVICE

Če ste državljan Evropske Unije, imate pravico dostopati do vaših Osebnih podatkov, ki jih hranimo, lahko podate zahtevek za popravek, posodobitev ali izbris vaših Osebnih podatkov. Če bi želeli katero od zgoraj naštetih pravic uveljaviti, nam prosim pišite na info@mobtel.si.
V nadaljevanju, če ste državljan Evropske Unije, obveščamo, da vaše Osebne podatke obdelujemo z namenom izpolniti pogodbo, ki bi jo lahko imeli z vami (na primer če želite prenesti fotografije s Spletne strani), ali kako drugače, da lahko izpolnimo poslovne interese, navedene zgoraj.

SHRANJEVANJE PODATKOV

Ko izpolnite kontaktni obrazec na Spletni strani in ko želite fotografije prenesti s Spletne strani, bomo Kontaktne podatke, ki ste nam jih posredovali, hranili dokler ne zaprosite za njihov izbris.

VAROVANJE PODATKOV

Varnost vaših Osebnih podatkov nam je zelo pomembna, vendar se je potrebno zavedati, da nobena metoda prenosa na internetu ali metoda elektronske shrambe ni 100% varna. Trudimo se z vsemi razpoložljivimi sredstvi varovati vaše Osebne podatke, vendar ne moremo zagotavljati absolutno varnost.

SPREMEMBE PRAVILNIKA ZASEBNOSTI

Ta Pravilnik Zasebnosti stopi v veljavo dne 3.9. 2019 in ostaja v veljavi, razen v primeru dopolnitve ali spremembe pravilnika, ki bi se lahko zgodile v prihodnosti. Dopolnjen ali spremenjen Pravilnik zasebnosti stopi v veljavo takoj, ko je objavljen na tej strani.
Pridružujemo si pravico dopolniti ali spremeniti naš Pravilnik zasebnosti kadarkoli, zato vas prosimo, da ob obisku Spletne strani preverite, če je prišlo do sprememb v Pravilniku zasebnosti. Z vašo uporabo Spletne strani po tem, ko objavimo nov Pravilnik zasebnosti na tej strani, se avtomatično strinjate z novim Pravilnikom zasebnosti.
V primeru, da bomo naredili ključne spremembe v zvezi s tem Pravilnikom zasebnosti, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti, ki ste nam jo posredovali ali z vidnim obvestilom na naši Spletni strani.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če želite več informacij o naših praksah glede osebnih podatkov, če imate kakšno vprašanje ali želite podati zahtevek v zvezi z vašimi osebnimi podatki, nam prosim pišite na elektronski naslov info@mobtel.si ali na naslov, naveden spodaj.

IRSCOM ROMEO ŠALAMON S.P.
Stanetova cesta 9
3320 Velenje
Slovenia (EU)